My DSR Logistics
Wij verzorgen uw gekoeld transport dag en nacht. Mail ons
nl


Terug naar overzicht

Behaald: internationaal kwaliteitslabel IFS Logistics

Ons hele bedrijf werd vanbinnen en vanbuiten gescreend op vlak van klachtenbeheer, veiligheid en hygiëne. En met succes, want sinds 1 juni zijn we trots bezitter van een IFS Logistics-certificaat! Dat is een internationale standaard voor transport, opslag en distributie van food en non-foodproducten. Zo wordt de veiligheid en kwaliteit van het logistieke proces gegarandeerd.

Topscore

Als transportbedrijf voor vers en gekoeld transport is een goede hygiëne en een constante temperatuurregistratie cruciaal. Dat is heel belangrijk om de voedselveiligheid te garanderen. Ook moet de temperatuur zichtbaar zijn voor de klant, en kan u die opvragen. We ondergingen een strenge procedure en behaalden een uitmuntende score van meer dan 97% op ons IFS Logistics Certificate Higher Level.

Blijven optimaliseren

Het blijft dus niet bij woorden. Met ons IFS-certificaat weet u dat alles correct verloopt. Elk jaar is er -net zoals elk ander transportbedrijf die het IFS Logistics label behaalt- een audit. Je moet dus blijvend je best doen. En daar gaan we voor! Uw producten verdienen een kwalitatief en transparant transport.

Kom meer te weten over ons



Blijf op de hoogte



© 2024 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK