My DSR Logistics
Wij verzorgen jouw gekoeld transport en stockage dag en nacht. Mail ons
nl

24/7 transportdienst
voor diepvries en vers

Onze specialisatie

Gekoeld transport: volle vrachten, groepages en navette in Europa

Gekoelde voeding en diepvriesproducten vervoeren betekent een delicaat proces. Als partner garanderen we u een snelle service en constante monitoring. Bovendien kunnen we ook zelf laden en lossen, als het moet allemaal dezelfde dag nog. Via het klantenportaal vindt u alle documenten snel terug. En dankzij het logistieke softwaresysteem zien we meteen waar de vrachtwagen zich bevindt en volgen we alles kort voor u op.

Transport diepvries en vers

Gekoeld transport van verse en diepvriesartikelen gebeurt in volle vrachten of deelvrachten. Onze vrachtwagens met laadbrug hebben 2 temperaturen: -24°C voor diepvriesproducten en tussen 2°C en 4°C voor gekoelde producten. Andere distributietaken zoals goederen stockeren kunnen we ook voor u opnemen.

Gekoelde volle vrachten of full loads in Europa

Een volle vrachtwagen met voeding transporteren naar een locatie in Europa? Komt in orde! Van diepvriesproducten, gekoelde en verse voeding tot chocolade: we kunnen kort op de bal spelen om uw artikelen snel te bezorgen. We leveren dag en nacht, week en weekend, zodat de goederen aankomen wanneer het voorzien is.

Groepages in Benelux

Verschillende vrachten groeperen in één rit werkt kostenbesparend voor u. Groepages regelen we uiterst efficiënt. Heeft u graag dat we het hele logistieke management regelen zodat u dat niet meer hoeft te doen? Dan nemen we dat graag uit handen. Via een snelle service en vlot documentenbeheer blijft u op de hoogte.

Navette of pendel naar Ruhrgebied in Duitsland

Onze specialisatie is groepages voor verschillende klanten naar het Duitse Ruhrgebied. Vaak gaat het om importproducten vanuit Spanje en Frankrijk met supermarkten als bestemming. Via deze navette of goederenlijndienst voor verse en diepvriesproducten wordt het gekoeld transport efficiënt en goedkoper geregeld.

Navette of pendel naar Rungis in Frankrijk

Verse en diepvriesproducten vervoeren van en naar de belangrijke internationale voedselmarkt in Rungis kan ook via onze goederenlijndienst. Samen met andere gekoelde artikelen vervoeren we je bestelling. Daardoor druk je de totale transportkosten, en wordt het transport heel effectief gecoördineerd.

Plan uw transportOnmiddellijk op weg met uw bestelling als het nodig is
Continue opvolging van transport via track & trace
Constante temperatuurregistratie en -monitoring
Vlotte service dag en nacht, in de week en het weekend
Snel en duidelijk documentenbeheer
Geoptimaliseerd transport met dag en nacht leveringen

Perfect uitgeruste wagens, een optimaal transportUw gekoeld transport efficiënt en snel geregeld? 

Contacteer ons

© 2021 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK