My DSR Logistics
Wij verzorgen uw gekoeld transport dag en nacht. Mail ons
nl

Blijf up to date

Volg onze laatste nieuwigheden


“Zonder transport komt er geen brood op je bord”

Robin Lambrechts steekt de dagelijkse ritten in elkaar en volgt de chauffeurs op.

DSR Logistics groeit

Onze transportonderneming floreert! Zo gingen we van 3 vrachtwagens in 2019 naar 25 trucks in 2022. Daardoor kan u in heel Europa onze vrachtwagens zien rijden.

Onze onmisbare personeelsschakel

Fien Thielman staat in voor HR & Quality. Ze ontfermt zich even hard over het kwaliteitscertificaat IFS Logistics als over ons hele team.

DSR Logistics is om fier op te zijn

Zaakvoerder Laurens Desoete staat in voor de planning en het onderhoud van het wagenpark. Net als zijn broer Robin kreeg hij de transportmicrobe van zijn vader te pakken.

Transport & distributie kent geen geheimen voor mij en mijn broer

Als zaakvoerder regelt Robin Desoete het dagelijkse bestuur. Van het commerciële gedeelte tot leveranciersrelaties onderhouden en prijszettingen maken. “Vooral rekenen en tellen”

Het zit in mijn genen!

Op een gewone werkdag zorgt Wendy dat de boekhouding piekfijn in orde is. Aankoopfacturen inboeken, de btw-aangifte fixen en het leeggoed beheren: “Ik spring in waar nodig.

Behaald: internationaal kwaliteitslabel IFS Logistics

Ons hele bedrijf werd vanbinnen en vanbuiten gescreend op vlak van klachtenbeheer, veiligheid en hygiëne. En met succes, want sinds 1 juni zijn we trots bezitter van een IFS Logistics-certificaat!

DIESELTOESLAG

Ontdek hier de dieseltoeslag
Huidige dieseltoeslag 1.8550€/l = 14%

Artikel AGF.NL overname Eurosun Logistic Sint Katelijne Waver

Tholen – Recent heeft DSR Logistics de logistieke dienstverlener Eurosun overgenomen. “Francis Rodriquez wilde dat het bedrijf overgenomen werd zodat hij binnen elke jaren met pensioen zou kunnen. Voor ons was de overname een grote opportuniteit, omdat we door de overname nu een tak in de groenten- en fruitsector hebben”, vertelt Robin Desoete van DSR Logistics. “Voor ons was de AGF-wereld nog onbekend terrein, we deden enkel andere bederfelijke goederen zoals vlees, brood en vis. Door de overname kunnen we onze klant een totaalaanbod bieden.”


© 2024 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK