My DSR Logistics
Wij verzorgen jouw gekoeld transport en stockage dag en nacht. Mail ons
nl

Ervaren transporteurs

Bij DSR Logistics houden we het hoofd koel!

Uw transport- en stockageproblemen oplossen

dat drijft ons

Een eigen transportbedrijf oprichten? Het was een jeugddroom van zaakvoerders Robin en Laurens Desoete. Tijdens hun jarenlange werk voor andere transportbedrijven, ontdekten ze hun passie en knowhow om vers en diepvries transport te plannen en organiseren. Bij DSR Logistics hebben we daarom voeling met wat er leeft, en houden we het hoofd koel als er een logistiek probleem onze weg opkomt. Meer zelfs, we houden van een goede challenge!

De familie Roelandt, die eigenaar is van één van de meest vooraanstaande industriële bakkerijen in België, en familie Desoete sloegen de handen in elkaar. Begin 2019 startte DSR Logistics -Desoete & Roelandt Logistics- op: een droom die uitkomt, dus!

Ons bedrijf specialiseert zich in vers en diepvries transport en stockage. Gekoelde producten leveren moet vaak snel gaan. Daarom leveren we uw producten 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Want u een goede en vlotte service geven geeft ons energie. Ons achterliggend softwaresysteem helpt daarbij.

En we bouwen verder. Ons wagenpark evolueerde op korte tijd al naar 18 vrachtwagens, en we breidden uit naar twee magazijnen voor zowel diepvries als gekoelde voedingsartikelen. Zo kunnen we nog meer oplossingen bieden voor uw logistieke challenges.

Leer ons team kennenSteengoede software én menselijke service

Uw garanties voor een topdistributie


Navitrans

Via dit ERP-pakket, gericht op de transportsector, beheert zowel u als wij gemakkelijk alle documenten. Vanaf de orderingave tot de planning en de facturatie: op uw klantenportaal kan u zien hoever het precies staat met uw transport.
Transics

Dit logistiek systeem is gelinkt met Navitrans, waardoor we zelf snel en eenvoudig kunnen zien waar uw transport zich bevindt. Ook de temperatuurregistraties van elke vrachtwagen kunnen we vlot opvolgen en snel voor u bekijken.Een gekoelde uitdaging voor uw bedrijf?

Bring it on!

Plaats een order

© 2021 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK