My DSR Logistics
Wij verzorgen uw gekoeld transport dag en nacht. Mail ons
nl


Terug naar overzicht

DSR Logistics groeit

Onze transportonderneming floreert! Zo gingen we van 3 vrachtwagens in 2019 naar 25 trucks in 2022. Daardoor kan u in heel Europa onze vrachtwagens zien rijden. Van dedicated transports en full loads in de Benelux, UK, Italië en andere Europese landen tot groepages in de regio Parijs.

Ondertussen namen we ook Eurosun Logistics in Sint-Katelijne-Waver over. Die transportfirma had ook een tak in de groente- en fruitsector. En daarna verhuisden we van Lokeren naar Evergem. Gedreven kan u ons wel noemen!

Een eigen pand

Bovendien kochten we een eigen pand in de buurt van onze huidige locatie in Evergem. In maart 2023 verhuizen we daar naartoe. De reden? We groeien en kunnen nog meer plaats gebruiken. Zo kunnen we u in de toekomst nog meer service aanbieden!

Nieuw: de huifwagen

Hadden we al verteld dat we ook een huifwagen hebben? Die stellen we ter beschikking van klanten om leeggoed, droogproducten of andere niet-gekoelde zaken mee te vervoeren. Het is ook ideaal voor klanten die hun productielijn willen verhuizen. De schuifzeilen kan u als een gordijn opentrekken en dichtschuiven. Dat maakt het gemakkelijk om te laden en te lossen.



Blijf op de hoogte



© 2024 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK