My DSR Logistics
Wij verzorgen uw gekoeld transport dag en nacht. Mail ons
nl


Terug naar overzicht

“Onze zotste mijlpaal? De overname van een ander bedrijf”

Als zaakvoerder regelt Robin Desoete het dagelijkse bestuur. Van het commerciële gedeelte tot leveranciersrelaties onderhouden en prijszettingen maken. “Vooral rekenen en tellen”, glimlacht hij. Zelf groeide hij op tussen de vrachtwagens. “Het is een boeiende business met veel afwisseling”, zegt Robin.

Eigen bedrijf

Zijn vader had een eigen transportbedrijf en daardoor kent Robin -samen met zijn broer Laurens- de distributiesector vanbinnen en vanbuiten. “Elke dag is anders. Ik mocht als kind vaak met dezelfde chauffeur mee en we namen altijd andere wegen. Als jobstudent reed ik ook met de vrachtwagen, maar het kriebelde toch om zelf een bedrijf te starten.”

Superfier op DSR-vloot

“Ik zie graag mooie en goed uitgeruste vrachtwagens rijden. Als ik een van onze vrachtwagens zie rijden ben ik altijd fier. Zeker als je er enkele na elkaar ziet rijden. Je ziet je eigen logo staan en dat maakt me trots”, zegt Robin. “En onze zotste mijlpaal? De overname van een bedrijf in Sint-Katelijne-Waver. En onze verhuis naar een eigen pand binnenkort. En toen we de aandelen overkochten van de familie Roelandt. We hebben er wel een paar eigenlijk.”

Robins ultieme muziek als hij rijdt? “Joe FM, foute radio of schlagermuziek, daarvoor zet ik de volumeknop net iets luider”, sluit hij af.



Blijf op de hoogte



© 2024 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK