My DSR Logistics
Wij verzorgen jouw gekoeld transport en stockage dag en nacht. Mail ons
nl

Stockage van verse & diepvriesproducten

Logistieke oplossingen 

Diepvriesproducten en gekoelde voeding stockeren

Met twee centraal gelegen opslagruimtes in Lokeren en Sint-Katelijne-Waver bewaren we uw diepvriesartikelen en gekoelde voeding in de optimale condities. Daardoor hoeft u zelf geen gekoelde stockage ruimte meer te voorzien, of creëert u extra noodopslag voor uw producten tijdens drukke periodes. Uw distributie wordt efficiënt geregeld.

Diepvries en gekoelde stockage

Het diepvriesdepot in Lokeren biedt ruimte voor 6000 paletten aan een standaardtemperatuur van -24°C. Het depot in Sint-Katelijne-Waver is voorbehouden voor 500 paletten van verse producten zoals groente en fruit met een constante temperatuur tussen 2 en 4 °C. Voor stockage werken we met vaste contracten en een in- en uit-prijs, en een prijs per week. De depots zijn goed bereikbaar en 24 op 24 en 7 op 7.

Efficiënte opvolging en distributie

Ieder pallet is eenvoudig traceerbaar via ons softwaresysteem Navi Trans. Order picking, scanning en opvolging van de goederen is daardoor gemakkelijk. Paletten kunnen we behalve opslaan ook wegen. We beschermen uw producten en geven het de kwaliteit die ze nodig hebben. Een goede monitoring is goud waard: vanaf het laden, de stockage tot het lossen op de eindbestemming.

Regel uw gekoelde stockageCentraal gelegen en gekoelde stockage ruimtesUw verse en diepvriesproducten goed bewaren? 

Neem contact op

© 2021 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK