My DSR Logistics
Wij verzorgen uw gekoeld transport dag en nacht. Mail ons
nl


Terug naar overzicht

“Tevreden klanten geven me energie”

Zaakvoerder Laurens Desoete staat in voor de planning en het onderhoud van het wagenpark. Net als zijn broer Robin kreeg hij de transportmicrobe van zijn vader te pakken. “Van kleins af aan reed ik al mee. En later werkte ik 8 jaar bij mijn vader in het bedrijf en dan bij een andere werkgever.”

Maar het borrelde om een eigen zaak op te starten. “Met mijn broer zat ik op dezelfde golflengte”, en dus startten ze DSR Logistics op in 2019. “Als alles vlot verloopt krijg ik daar zo’n voldoening van. Tevreden klanten geven me energie.”

Gepimpt mét comfort

Als het nodig is springt Laurens nog zelf in als chauffeur. En dat heeft zo zijn voordelen. “Omdat ik weet dat comfort belangrijk is als je zoveel uren onderweg bent, zorgen we dat onze trekkers uitgerust zijn met redelijk wat opties. Denk aan leren zetels, airco voor ’s nachts, een 230 voltaansluiting voor de microgolf bijvoorbeeld.”

Tapas por favor!

“Onze chauffeurs mogen hun truck ook personaliseren. In samenspraak natuurlijk, want de voertuigen moeten nog door de keuring geraken”, lacht Laurens. Zelf doorkruiste hij al redelijk wat Europese landen. “De buitenlandse ritten naar Spanje deed ik graag. De weg, het eten, de mentaliteit: het lag me wel.”

Onderweg mag er voor Laurens vanalles gespeeld worden. “Geef mij maar evenveel variatie in de muziek als in mijn werk. Als ik aan het stuur zit, staat Qmusic vaak op”, zegt Laurens.



Blijf op de hoogte



© 2024 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK