My DSR Logistics
Wij verzorgen uw gekoeld transport dag en nacht. Mail ons
nl


Terug naar overzicht

“Zonder transport komt er geen brood op je bord”

Al meer dan een decennia werkt Robin in de transportsector. Bij DSR Logistics neemt hij de planning mee voor zijn rekening. “Mensen helpen – een klant die een vraag heeft, een chauffeur met een probleem – is mijn grote drijfveer. Transport is mijn passie geworden. Je maakt deel uit van de voedselketen, van iets wat elke mens nodig heeft.”

L.O.-leerkracht

Dat hij nu bij een prachtig familiebedrijf werkt vindt Robin geweldig. “Hier is de nodige ambitie om te groeien, en dat zoek ik in een job. Het geeft me de energie om het beste van mezelf te geven.”

Nochtans had deze planner even goed leerkracht Lichamelijke Opvoeding kunnen worden. “Maar door een ongeval moest ik stoppen met die studies. Intern transport, zoals heftrucks en andere grote machines, spraken me altijd al aan. En dus ging ik aan de slag als magazijn- en heftruckmedewerker.” Automatisch kom je dan met de transportsector in contact.

 

In straatjes manoeuvreren

“In mijn vorige job ging ik mee op distributietoer, en dan besef je dat vrachtwagens besturen een moeilijke job is. Er mag gerust wat meer respect voor de chauffeurs zijn. Niet enkel hebben ze een grote verantwoordelijkheid op de baan. Zij zorgen ook voor dat de consumptieketen kan blijven draaien”, vertelt Robin.

“Mensen beseffen niet altijd wat het hele proces -dus tot ze het product in handen hebben- inhoudt. Zonder transport heb je geen brood op je bord. Bovendien vond ik het ook fascinerend, hoe vrachtwagenchauffeurs in die kleine straatjes in Brussel kunnen manoeuvreren.”

 

Pendelmuziek

Tijdens het rijden mogen er bij Robin al eens nostalgische nummers door de boxen knallen.

“Vroeger genoot ik van hardere muziek, nu staat Radio 2 op. Die muziek roept leuke herinneringen op.”



Blijf op de hoogte



© 2024 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK