My DSR Logistics
Wij verzorgen uw gekoeld transport dag en nacht. Mail ons
nl


Terug naar overzicht

Onze onmisbare personeelsschakel: “Het menselijke aspect is zo belangrijk”

Fien Thielman staat in voor HR & Quality. Ze ontfermt zich even hard over het kwaliteitscertificaat IFS Logistics als over ons hele team. “Dat sociale gebeuren heb ik nodig. DSR Logistics is als een familie. We werken hier met mensen, geen robots. Het menselijke aspect vind ik zo belangrijk, en ik merk dat die aanpak wordt geapprecieerd. Ook bij klanten, want zo hebben er veel een vaste chauffeur bijvoorbeeld”, glimlacht Fien.

Altijd vooruit

“En net omdat we zo hard streven naar kwaliteit hebben we amper klachten. We willen liever de beste zijn dan de grootste worden”, zegt Fien, die altijd in beweging is. “Stilzitten kan ik niet, ik wil altijd vooruit. Mijn ouders zijn ook ondernemers en ik wil net als hen iets uitbouwen.”

“DSR heeft nog veel groeipotentieel en daar maak ik graag deel van uit. Omdat ik hier veel kan leren, maar ook zelf iets kan betekenen voor het bedrijf”, zegt Fien die na haar stage als graduate bedrijfsorganisatie hier aan de slag kon blijven.

Pendelmuziek

Uiteraard kan de boog niet altijd gespannen staan. Onderweg, van en naar het werk, legt ze al eens graag Nederlandstalige muziek op. “Als ik niet aan het telefoneren ben natuurlijk. Marco Borsato, carnavalsmuziek, foute radio: het kan allemaal. Maar mijn topfavoriet? Da’s Natalia!”



Blijf op de hoogte



© 2024 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK