My DSR Logistics
Wij verzorgen uw gekoeld transport dag en nacht. Mail ons
nl


Terug naar overzicht

“Van een mooie vrachtwagen krijg ik rillingen”

Op een gewone werkdag zorgt Wendy dat de boekhouding piekfijn in orde is. Aankoopfacturen inboeken, de btw-aangifte fixen en het leeggoed beheren: “Ik spring in waar nodig. Zo ontferm ik mij ook over het wagenpark. En eerlijk? Variatie vind ik heel belangrijk. Ik switch ook heel gemakkelijk tussen taken.” Bij DSR Logistics kan dat. “Ik ben trots om hier te werken en wil graag helpen aan de verdere bedrijfsgroei.”

Stiekeme droom

Maar op een dag dat Wendy niet aan het werk is, vind je haar wel eens in een truck. “Mijn man is vrachtwagenchauffeur en dan rij ik mee. Vooral de drukte rond Parijs spreekt me aan”, vertelt Wendy, wiens vader ook vrachtwagenchauffeur was. “Mijn stiekeme droom is eigenlijk om zelf met een vrachtwagen te rijden.”

Wagenziek

“Dat robuuste en stoere vind ik zo prachtig aan een truck. Als ik een mooie vrachtwagen zie krijg ik rillingen. Het gekke is ook dat ik enorm wagenziek ben in de auto, bus en tram. Behalve in een vrachtwagen. Daar voel ik me echt in mijn sas”, glimlacht Wendy.

En met goede muziek lukt dat nóg beter! “Tijdens het rijden luister ik naar vanalles. Van country tot carnavalsmuziek, Celine Dion of net een goede technoschijf zoals Bonzai: dat kan allemaal!”



Blijf op de hoogte



© 2024 DSR Logistics BV - BE 0723.779.158 - info@dsrlogistics.be - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt DSR Logistics gebruik van cookies. Meer informatie   OK